Mikor érdemes a PolyJet technológiát választania?

Színhelyes modellek vagy rugalmas komponenssel rendelkező alkatrészek nyomtatása esetén.

Az akár 14 mikron, azaz a hajszál vastagságának harmadát elérő rétegmagasság és a Stratasys által szabadalmaztatott nyomtatófej miatt olyan részletes és élethű modelleket készíthet, amelyeket ezelőtt még soha.

Természetesen nem minden esetben van szükség különleges, digitálisan kevert alapanyagokra, sokszor elég egyetlen szín, komponens, amellyel ki lehet használni ennek az egyedülálló technológiának az előnyeit.

Ezt a megoldást – a fentebb leírtak alapján – akkor érdemes választania, amennyiben modellje részletgazdag, színes vagy több, akár rugalmas komponensből áll.

A legkedveltebb VeroWhite alapanyagunk már hosszú ideje kiszolgálja partnereink igényeit, így oldalunkon erre az alapanyagra kedvezményes árat biztosítunk PolyJet technológia esetén.

Próbálja ki szolgáltatásunkat, kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva, vagy olvasson tovább izgalmas információkért!

Az Ön darabjai az alábbi PolyJet 3D nyomtatóinkon készülnek:

Stratasys
J850 Prime

Stratasys
J55 Prime

Stratasys
Objet500

A PolyJet technológiáról bővebben

A világ legpontosabb 3D nyomtatói:
precíziós prototípusok 3D nyomtatása számos különféle anyagból

A PolyJet 3D nyomtatási technológia hatékony, a Stratasys által szabadalmaztatott additív gyártási módszer. A PolyJet technológiával működő 3D nyomtatók 16 mikron finomságú rétegekben nyomtatnak, pontosságuk a sima felszínek, a vékony falak és az összetett geometriák esetében pedig eléri a 0,1 mm-t a teljes munkatérben, kisebb modellek esetén ennél nagyobb pontossággal dolgozunk. A PolyJet egy olyan technológia, amely számos különféle anyag használatát támogatja, ráadásul az Objet Connex2 és Connex3 nyomtatókkal többféle anyag akár egyszerre is nyomtatható egyazon elemben.

Alapanyagok

A PolyJet technológiával számos különféle anyagból végezhető 3D nyomtatás, így valósághű prototípusok hozhatók létre, amelyek nagymértékben hasonlítanak a kész termékekre. A modellek akár 16 mikron finomságú rétegekben, nagyon pontosan nyomtathatók, így sima felületek és bonyolult geometriák előállítására is van lehetőség. Az anyagtulajdonságok a gumitól a merevig, az átlátszótól az átlátszatlanig, a semlegestől az elénk színűig és a normáltól a biokompatibilisig mindent felölelhetnek.

5 érv a Stratasys PolyJet technológiája mellett a prototípus gyártásban
Töltse le magyar nyelvű ismertetőnket, amelyből megtudhatja, hogy miért érdemes a PolyJet 3D nyomtatási technológiát választani a prototípus-készítéshez?


A többi elérhető technológiánkról itt talál bővebb információt: